Wie zijn de studieadviseurs voor Bedrijfskunde & Nederlandstalige Premaster?


Eva Smeding
Maaike Troost


Menno van der Hoorn


Marleen Pasma


Contact & beschikbaarheid


Per e-mail | voor korte vragen

Als je een korte vraag hebt, stuur dan een e-mail naar: studieadviseur@rsm.nl.


Gebruik altijd je EUR e-mail account voor communicatie met de studieadviseurs en vermeld je studentnummer in je bericht. Waarom? Zodat we je vragen zo goed mogelijk kunnen beantwoorden.


Per telefoon | voor korte vragen

Zie onderstaande rooster voor onze telefonische bereikbaarheid.
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
09.30-10.30 uur
Eva of Marleen

09.30-10.30 uur
Maaike

09.30-10.30 uur
Eva

+31(0)10 4081565


Korte online afspraak | 15 minuten via Teams

Dit afspraaktype kan pas 48 uur vóór aanvang van de afspraak worden gereserveerd. Er komen dagelijks afspraken beschikbaar, houd de website dus in de gaten.

Geen beschikbare tijdsloten? Dan is het het afsprakenblok voor die dag vol en kun je het later proberen voor een andere dag.

Hoe werkt het? Op het tijdstip van jouw gesprek belt de studieadviseur jou via Microsoft Teams, zorg dus dat je ingelogd bent met je studentenaccount. Ben je niet bereikbaar via Teams, dan belt de studieadviseur jou op je mobiele telefoon. Je wordt gebeld met een anoniem nummer.

Maak hier jouw korte online afspraak.


Afspraak | 30 minuten via Teams of op campus  

Dit afspraaktype is bedoeld voor als je wat meer tijd nodig om je situatie te bespreken. Je kunt
kiezen voor een online afspraak via Teams of op campus. Is er pas over een paar weken beschikbaarheid? Kijk dan bij de korte afspraken (hierboven).

Na het verzenden van de reservering ontvang je een automatische bevestiging per e-mail met daarin de details van de gemaakte afspraak.

Maak hier jouw 30 min. afspraak.

Afspraak op campus gemaakt?
Je kunt ons vinden in het Mandeville gebouw, 5e verdieping bij de blauwe banken.
Let op: neem direct de lift bij de hoofdingang (vóór in het gebouw), dus op de begane grond van het Mandeville gebouw om ons kantoor te bereiken. Als je de lift achterin het gebouw neemt, kun je niet bij de spreekkamers van RSM komen. 


Afspraak 'studeren met een ondersteuningsbehoefte' | 30 minuten via Teams of op campus

Kun jij specifieke ondersteuning gebruiken bij je studie vanwege bv. AD(H)D, dyslexie, een (tijdelijke) fysieke beperking, chronische ziekte of mentale klachten? Wil je de mogelijkheden eens bespreken met een studieadviseur?  Wij denken graag met je mee welke ondersteuning voor jou passend is. Informatie over studeren met een ondersteuningsbehoefte (‘functiebeperking’) en het aanvragen van een toetsvoorziening, vind je hier. 


Maak hier een afspraak voor 'Studeren met een ondersteuningsbehoefte'.